VISOS NAUJIENOS VISOS NAUJIENOS
Metodinė priemonė mokytojams ir jaunimui „Tviteryje su Dievu...“
Paskelbta: 2020-11-04 15:12:17

 Knyga  „Tviteryje su Dievu“ yra skirta mokytojams, katechetams, jaunimui ir visiems, kurie nori atnaujinti tikėjimo žinias arba kalbėti apie tikėjimą su kitais. Knyga parengta remiantis naujausiomis tikėjimo įžvalgomis ir priimtinais būdais darbui su jaunimu (5-12 klasė).

Šioje knygoje rasite daugiau nei 200 klausimų, kuriuos kelia jauni žmonės apie Dievą, tikėjimą, moralę, į visus juos duodami atsakymai trumpomis tviterio žinutėmis ir pateikiami paaiškinimai remiantis Katalikų Bažnyčios Katekizmu bei Šventuoju Raštu.

Taip pat galima pasinaudoti www.tweetingwithgod.lt interneto tinklalapiu bei #TwGod mobiliąja programėle telefone.

 Žinant, jog atnaujinamos Katalikų tikybos Bendrosios programos ir vadovėlių parengta nebus ilgą laiką, tai puiki galimybė šiuolaikiškai pristatyti tikėjimo dalykus ir remtis šia knyga dirbant su skirtingo amžiaus ar skirtingomis klasėmis, turinčiais nevienodą tikėjimo patirtį mokiniais.

 


Prašome pasikalbėti su savo mokyklų vadovais bei bibliotekos vedėjais apie galimybę  kiekvienam 5-12 klasių mokiniui turėti šią knygą kaip puikią mokymosi priemonę. Šią knygą galite įsigyti į mokyklų bibliotekas per knygyną – svetainę „Prie katedros“. 

 

aukštyn